Σχετικα με εμας

WWW.ghost.gr

Σχετικά με εμάς

Εδρεύοντας στη Θεσσαλονίκη, στο Ghost.gr αποτελούμε μια μικρή αλλά εξαιρετικά ευέλικτη ομάδα ειδικών στον τομέα του διαδικτύου, με την ικανότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ψηφιακή σας παρουσία. Η εμπειρία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατοχύρωση ονομάτων, μέχρι την παροχή αξιόπιστου web hosting.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην προσαρμοστικότητα και την καινοτομία. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες, και είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτές. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, σχεδιαστές και τεχνικούς υποστήριξης που εργάζονται αδιάκοπα για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία και την επιτυχία των ψηφιακών σας προσπαθειών.

demo-attachment-1308-Mask-Group-42222@2x
demo-attachment-1245-Mask-Group-43@2x

ποιοι ειμαστε

ghost.gr

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είμαστε πάντα κοντά σας για να προσφέρουμε την απόλυτη αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Επιλέγοντας το Ghost.gr, επιλέγετε έναν συνεργάτη που κατανοεί τις δυνατότητες του διαδικτύου και μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το πλήρες δυναμικό του.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους ψηφιακούς σας στόχους με την απόλυτη αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

OURskill

Είμαστε Διαφορετικοί

Προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, ευελιξία, εξειδίκευση, προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας, καινοτομία, ταχεία προσαρμογή σε τεχνολογία, ανταγωνιστικές τιμές και τοπική αγοραστική γνώση.

Καινοτομία

80%

Προσωπικές σχέσεις

70%

Γρήγορη Παράδοση

90%

Εξειδίκευση

75%

OURTEAM

Committed to team excellence